Resultaten voor ballonvaarten

ballonvaarten
 
Ballonvaarten - standaardballonvaart Bertels Ballooning.
Lang op voorhand reserveren mag maar is niet per se nodig. Of je nu alleen, met twee of in groep bent, we zullen steeds proberen flexibel in te spelen op jouw voorkeursdata of -periode. Welke formule je ook kiest, we garanderen een toffe ballonvlucht van minimaal 1 uur, s ochtends of s avonds. Ontdek alvast onze prijzen, inclusief btw en verzekering. De terugrit naar de startplaats is steeds inbegrepen! Standaardballonvaart: € 169 persoon, kinderen tot 12 jaar € 129 persoon je deelt een grote ballon samen met andere klanten. Exclusieve privéballonvaart, je kiest zelf de vliegdag ochtend/avond en de gewenste regio! Ballon voor 2 passagiers: € 775 ballon. Ballon voor 3 passagiers: € 825 ballon. Ballon voor 4 passagiers: € 890 ballon. Ballon voor 5 passagiers: € 990 ballon. Ballon voor 6 passagiers: € 1050 ballon. Ballon voor 7 passagiers: € 1190 ballon. Ballon vanaf 8 passagiers: € 150 persoon. Grotere groepen, reclamevaarten of andere acties: prijs op aanvraag. Boek jouw ballonvaart. Bel ons direct! Copyright 2022 Bertels Ballooning.
madou-ballonvaarten.be
Fly The Sky - Ballonvaarten in België Officiële Website.
Hoogtevrees en ballonvaren. Wat klanten vertellen. Super vlucht gehad met sympathieke piloot. Super ervaring dankzij een fijn gezelschap, top crew en een super piloot. Nicolas zeer goeie en vriendelijke piloot! Speciaal vanuit Spanje gekomen voor deze vlucht en was absoluut de moeite waard!
seo
Ballonvaart met Up Ballooning De ballonvaart beleving in Vlaanderen.
Bij Up Ballooning kiezen we voor kleinere ballonmanden met extra comfort en rust! We varen standaard ballonnen voor 2 tot 5 personen, 4 tot 7 personen en 6 tot 10 personen, om zo een optimale ballonvaart te kunnen beleven in alle rust.
ballonvaarten.
Ballonvaart Danny Gussé - ballonvaarten - luchtballonnen - ballonreclame. Wij zijn geen groot ballonvaartbedrijf en varen alleen met ballonnen tot maximaal 6 passagiers per ballonvaart. Ballonvaarten Danny Gussé is een enthousiast familieteam waar de passie voor het pure ballonvaren de boventoon voert.
Ballonvaart Vlaanderen met C-Air Belgisch kampioen ballonvaren. logo-black.
Jaarlijks neemt C-AIR ballonvaart Vlaanderen deel aan het mooiste ballonfestival van België: De Vredesfeesten Dit wordt georganiseerd op de markt van Sint-Niklaas, de grootste markt van Europa. Eind januari vliegen wij elk jaar boven de Zwiterse alpen in Chateau dOex. Heb je ook zin in een ballonvaart boven Sint-Niklaas? Bekijk even onze pagina speciaal gericht aan Sint-Niklaas. Naast commerciële ballonvaarten boven Vlaanderen neemt zaakvoerder David Spildooren regelmatig deel aan wedstrijdvaarten met de warme luchtballon. David Spildooren werd in 2018 Belgisch Kampioen ballonvaren. Alsook in dat jaar werd hij elfde op het WK ballonvaarten. In 2019 werd hij zevende op het EK ballonvaren. David is daarnaast ook actief als lijnpiloot bij Brussels Airlines. C-Air ballonvaart is al meerdere jaren actief binnen de ballonvaart en heeft ondertussen meerdere ballonnen ter beschikking om één van jouw dromen waar te maken. Ballonvaart Vlaanderen boeken met C-Air. Wij kunnen dus voor jou een ballonvaart op maat aanbieden. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen zoals een privé ballonvlucht, een bedrijfsevenement, een teambuilding of je kiest gewoon voor de klassieke ballonvaart. We bieden zowel ochtendvaarten als avondvaarten aan. Beide momenten hebben hun eigen charme.
Ballon Benedict.
Wenst u alleen, met zijn tweetjes of met een vriendengroepje van 4 een ballonvaart te maken of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw ouders, klanten, een jarige, een bruidspaar, contacteer ons via de contactpagina. Ballonvaarten kunnen plaatsvinden het hele jaar door, op een zomerse avond, een leuke herfstdag of een winters witgerijmde dag, vanuit een toffe plek in de streek rond Kortrijk.
Dijkstra Ballonvaarten - In Groningen, Friesland en Drenthe.
Dan is er weinig thermiek en is de lucht stabiel. Is het geen plaatje? Tevreden klanten van Dijkstra Ballonvaarten. Wat zeggen onze klanten over de ballonvaarten van Dijkstra Ballonvaarten. Ik heb mijn huwelijksaanzoek gedaan tijdens een ballonvaart met Dijkstra Ballonvaarten.
Ballonvaart in Brasschaat - Ballonvaart Bubbels - Actie. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Klik om de locatie op de kaart te zien. Openingstijden: informeer bij reservering. Minimumlengte: 120 cm. Zwangere vrouwen worden niet toegelaten. Andere belevenissen in de cadeaubon Ballonvaart Bubbels. Alle partners in deze cadeaubon. Aan winkelmandje toevoegen. IK HEB EEN BONGO.

Contacteer ons