Resultaten voor linker

linker
 
Linken - Wikipedia.
Linken Engels: to link is een vakterm voor een bewerking die kan worden uitgevoerd op gecompileerde code om deze uitvoerbaar te maken. Een linker of link-editor is een programma dat meerdere uitvoermodules van een assembler samenvoegt tot een enkel uitvoerbaar programma.
verstopt
linker / linkse taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
rechter / rechtse. linker / linkse. Combinaties met linker en rechter zijn standaardtaal in het hele taalgebied. Linker en rechter worden aan het zelfstandig naamwoord vast geschreven als ze een vaste eigenschap uitdrukken, en los geschreven als het om een toevallige eigenschap gaat.
keyboost.nl
linker - WikiWoordenboek.
linker" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. linker op website: Etymologiebank.nl.
linker / linker taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
rechter / rechter. linker / linker. We schrijven een combinatie met linker of rechter aan elkaar als het links of rechts-zijn een vaste eigenschap is van het zelfstandig naamwoord dat erop volgt. Dat is onder andere het geval bij lichaamsdelen, kledingstukken, sport, gebouwen, vervoermiddelen en figuren.
Autobedrijf Linker Verkoop van personenauto's, bedrijfsbussen en personenbussen.
Autobedrijf Linker Het autobedrijf genaamd Autobedrijf Linker te Marum is opgericht door Henk Linker 2de van rechts op de foto. Henk heeft de deuren van Autobedrijf Linker geopend in 1990 en heeft de zaak opgebouwd tot wat het nu is.
Linker computing - Wikipedia.
GNU ld runs the linker, which creates an executable file or a library from object files created during compilation of a software project. A linker script may be passed to GNU ld to exercise greater control over the linking process.

Contacteer ons