Resultaten voor wat kost een ballonvaart

wat kost een ballonvaart
 
Veelvoorkomende vragen bij ballonvaarten.
Wij maken er wel een erezaak van om zo weinig mogelijk schade te veroorzaken en de dieren niet onnodig op te schrikken. Daarom beschikken onze ballons over de stilste branders op de markt. Wij betreden nooit een terrein met de jeep zonder eerst toelating gevraagd te hebben aan de eigenaar. Je zal zien, als je zich als een gast" gedraagt, met respect voor de natuur en de eigenaar van het terrein waar je ongevraagd bent op geland, zijn er meestal géén problemen en ben je van harte welkom. Let wel op niets te beschadigen en vraag toeschouwers en volgers om niet in de gewassen te lopen. Hoe zit dat met de verzekering? Je hoeft geen bijkomende verzekering te nemen. Al onze ballons en passagiers zijn goed verzekerd bij AVIABEL volgens de van kracht zijnde Europese normen. Maar wees gerust, ballonvaren is over het algemeen zéér veilig en er gebeuren weinig ongevallen! We staan voor je klaar. Bel een van onze kantoren. Mail naar info@dewaele.com. Goede vraag wat is mijn huis waard? Lees meer
inhuren
Veelgestelde vragen - ballonvaarten Bertels Ballooning.
Wat als ik hoogtevrees heb? Uit ervaring kunnen en durven we zeggen dat hoogtevrees geen probleem is in een ballonmand. Omdat je geen contact hebt met de grond, valt hoogtevrees weg. Ik ben zwanger, mag ik mee? Je kan beter wachten tot na je bevalling om te genieten van een ballonvaart.
berekenen
Ballonvaren voor iedereen.
WAT KOST HET? Individuele ballonvaart met een meerpersoonsmand: 149 euro per persoon. VIP-vaart voor twee personen 699€, per extra volwassen persoon 100€. OP MAAT VAN JOUW WENSEN. Wil je dus met verschillende mensen vliegen of wil je een privévlucht organiseren, dan krijg je een voorstel op maat. Je kan via Wetravel2 ook cadeaubons kopen om een ballonvaart cadeau te doen aan vrienden of familie.
kostprijs
wat kost een ballonvaart.
Deze locatie is geheel afhankelijk van de wind. Een luchtballon kun je tenslotte niet sturen! Een greep uit onze vaste startlocaties in de Randstad: Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Waddinxveen, Oudewater, Woerden, Papendrecht, Gorinchem en Utrecht. Maar er kan ook in overleg ook worden opgestegen vanaf een locatie naar keuze. We varen minimaal een uur, hierna gaat Harry op zoek naar een geschikte landingsplaats. Na het bergen van de ballon volgt het officiële gedeelte, u wordt in de adelstand verheven! Uiteraard knalt hier de champagne om dit heugelijk feit te vieren. Na de vlucht wordt u onder het genot van een drankje terug gebracht naar de verzamel locatie. De gehele beleving duurt gemiddeld 5 uur. Wij maken foto en video opnames van u die u gratis kunt downloaden. Harry heet u graag welkom aan boord! EEN TICKET IS INCLUSIEF. Vervoer naar opstijglocatie en terug naar de verzamelplaats. Een ballonvaart van minimaal een uur. Fotos van uw vlucht op onze website. Geen boeking of reserveringskosten. Maximaal 5 passagiers per ballon. Tickets zijn overdraagbaar. Privé voor 2-vlucht. € 750,-, voor 2 personen.
parkeren
Dijkstra Ballonvaarten - In Groningen, Friesland en Drenthe.
Een unieke ervaring! Horen hoe de vogels hoog in de lucht fluiten? Zien hoe je dorp lijkt op 150 meter hoogte? Dijkstra Ballonvaarten organiseert ballonvaarten boven Groningen, Friesland en Drenthe Voor grote en kleine gezelschappen, afgestemd op jouw wensen. Je geniet tijdens de ballonvaart net zo veel als wij. Ballonvaren is niet alleen ons beroep, maar ook onze grote passie! Meer dan 30 jaar ervaring. Veiligheid staat op de eerste plek. Wij kennen de mooiste plekken. Boek je ballonvaart. Last minute ballonvaarten.
taxi
Ballonvaart prijzen van Ad Ballon uit Breda!
Kies de luchtballonvaart naar keuze en bestel uw tickets online! Privevaarten buiten Breda. In verband met het aanvragen van vergunningen en de afstand tot de gewenste opstijgplaats zijn privevaarten buiten de regio Breda op aanvraag mogelijk. Ballonvaart voor mindervalide deelnemers. Deze vaart kan alleen voor zes personen tegelijkertijd geboekt worden. De standaard prijs voor deze ballonvaart bedraagt € 1150. Buiten een straal van 75 km van Breda worden er transportkosten in rekening gebracht. Standaard ballonvaart tickets regio Breda. Aantal personen Prijs. Good Morning Flight tickets. Aantal personen Prijs. 1 - 14 personen. Privé ballonvaart tickets. Aantal personen Prijs. 6 - 7 personen. 8 - 10 personen. 11 - 12 personen. Familie ballonvaart tickets. Aantal personen Prijs. 8 - 12 personen. 13 - 24 personen. 25 - 40 personen. Stilte ballonvaart tickets. Aantal personen Prijs. 1 - 8 personen. Vaderdagactie: €145,-, p.p. U kunt bij ons uw ballonvaart tickets direct online bestellen. U kunt er voor kiezen om deze tickets per mail te ontvangen, per post of in een luxe cadeaudoos.
visum
Ballonvaren Regio St. Johann in Tirol.
check Prijzen: de huidige aanbiedingen vindt u op www.ballooningtyrol.com. check Uitrusting: Kleding afhankelijk van het weer, stevige en platte schoenen. check Het gebruik van een mobiele telefoon is verboden in luchtvaartuigen. Informatie over de ballonvaart. check Meld eventuele gezondheidsproblemen of beperkingen bij het boeken van de reis.
inhuren
Ballonvaart prijs gezocht? Wat kost een vlucht in een warmeluchtballon.
Je zal je meteen afvragen wat kost dit Onze partner werkt met vaste prijzen. U weet meteen wat de ballonvaart prijs is voor een luchtvaartdoop. Ballonvaart prijs aanvragen. Er kan vanuit elke provincie een ballonvaart geboekt worden. Een ballonvaart vanuit Antwerpen kom tijdelijk op 139euro per persoon en 125 euro per persoon. Wenst u een cadeaucheque voor een ballonvaart vanuit Antwerpen neem dan even contact op met ons. Ballonvaart vanuit Antwerpen voor de prijs van 135 euro per persoon. Prijzen ballonvaart opsomming.: - Vip ballonvaart: 600 euro 2-3 personen.
boekhouder

Contacteer ons