Resultaten voor schuifdeur

schuifdeur
 
Specialiteiten van Vereecken Glashandel, Glas en Glaswerken te Antwerpen en omstreken.
Dat kan gaan van dubbel glas tot veiligheidsglas. Daarnaast verrichten we ook maatwerk bij onze klanten in Antwerpen en omstreken. Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kan voor figuurglas, het plaatsen van antiek glas, het maken van spiegels en schappen, glazen kastdeuren, tafelbladen in glas en nog veel meer. Specialiteiten van Vereecken Glashandel, Glas en Glaswerken te Antwerpen en omstreken. Vereecken NV is gespeciliseerd in dakbeglazing, glas in lood, trapleuningen, ballustrades, traptreden, vloerglas, vitrines, verandaglas Green House, dringende herstellingen, depannage na storm of inbraak, lichtstraten, koepels en polycarbonaatplaten. Wij beschikken over ons eigen atelier. Een glasheldere keuze voor iedere klant. Bij ons staat iedere klant centraal. Wij informeren de klant, zowel de professionele als de particuliere opdrachtgevers, zo volledig mogelijk. Daardoor bent u bij Vereecken Glas, Glashandel en Glaswerken goed op de hoogte van de gebruikte materialen en de uiteindelijke werkzaamheden. Samen met de kostprijsbepaling kan u zo een glasheldere keuze maken. Met onze transparante aanpak weet u direct waar u aan toe bent. Want een tevreden klant is voor ons goud waard. Op zoek naar een specialist in glas in Antwerpen en omstreken? Laten we rond de tafel zitten om uw project te bespreken. Vragen of offerte?
Schuifdeuren - Bruynzeel Industrieel.
Beiden stralen klasse en originaliteituit, maar de dubbele schuifdeur gaat nog eenstapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden tweerailsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen.Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van eengrotere ruimte gecreëerd. Lees meer
schuifdeur
Douche schuifdeur kopen? 5000 schuifdeuren online - Saniweb.be.
Niet alle douche schuifdeuren kunnen voor alle toepassingen gebruikt worden, let daar goed op bij het maken van je keuze. Sommige schuifdeuren zijn geschikt voor plaatsing in een nis. Dit betekent dat de deur tussen twee muren geplaatst wordt. Andere schuifdeuren zijn geschikt om gecombineerd te worden met een douchewand.
ikea
Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Het kan! De Derde Long. B2Build Kenniscentrum voor de bouw.
In dialoog met. Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Een elegante, brede en plaatsbesparende deuroplossing? Vanaf nu plaats je makkelijk een schuifdeur in een wand van gipsplaten. Het nieuwe schuifdeursysteem van Knauf is dé oplossing.
ikea
Schuifdeuren - ECLISSE Netherland.
Het frame voor schuifdeuren is een metalen structuur waardoor de schuifdeur in de wand kan verdwijnen voor zowel natbouw als droogbouw. Het frame bestaat uit een cassette in de wand, een schuifsysteem rail in het bovenste deel waardoor het deurpaneel in de wand kan schuiven en een verticale metalen deur stopper die de schuifdeur opvangt.
schuifdeur
Schuifdeuren Zelfbouwmarkt.be. Shape. Shape. Shape. Shape.
Het assortiment bevat houten schuifdeuren barndeuren, aluminium schuifdeuren, stalen schuifdeuren en glazen schuifdeuren. Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
schuifdeur
Schuifdeuren op maat Maak een afspraak DM-Line.
Wist je dat we bij een kamer onder een schuin dak ook schuifdeuren kunnen plaatsen? Dankzij een ingenieus systeem schuift de deur mee op een rail die verbonden is met de kast. Kriebelt het om een ontwerp te laten maken?
schuifdeur
Schuifdeur prijzen 2022 - overzicht OfferteAdviseur.be.
De kosten die in rekening worden gebracht voor een schuifdeur zijn eveneens deels afhankelijk van de afmetingen waar de schuifdeur over beschikt. Standaard beschikt een schuifdeur over 1,2, - 1,5, meter als afmeting, maar zoals eerder reeds aangegeven wordt er doorgaans gekozen voor afmetingen op maat van de wens van de klant.
snoerdimmer
Glazen schuifdeuren I Thermac interieurglas op maat.
De twee schuifdeuren bewegen net zo vlot en zacht als 1 deel. De telescopische schuifdeuren zijn voorzien van het comfort verhogende en veilige soft close systeem. Bovendien zijn er geen hinderlijke profielen op of in de vloer. Alle Thermac schuifdeuren worden voor u op maat gemaakt.
schuifdeur

Contacteer ons