Resultaten voor maatkast

maatkast
 
Kasten op maat - HDM wonen.
En wilt u rekening houden met de dressing van de kasten? Wij ontwerpen graag samen met u een praktische én stijlvolle maatkast die perfect in uw interieur past. Zo kiest u voor een wandkast, ladekast, inloopkast, dressoir of schuifdeur op maat.
schuifdeur
Maatkast slaapkamer DAM INTERIEUR.
Maatkast slaapkamer info@designandmore.be 2019-10-21T0944020000.: Deze kast had als doel extra opbergruimte te creëren voor boeken/linnen en moest dus vooral uit legplanken bestaan. Om de orde te bewaren tussen de verschillende zaken koos de klant ervoor om met verschillende vakken te werken.
inbouw
Alkas.
Van eenvoudige zolderkasten, dressings tot ware pronkstukken in uw leefruimte, in een oneindige variatie van materialen, met sluit- en schuifsystemen in functie van gebruik, plaats en voorkeur ontwerpen wij samen met u unieke maatkasten die zich perfect integreren in uw woning! Vertel ons wat u juist nodig heeft! Dereu-Mertens Maatkast in nis.
smalle
Kasten op maat, maatkasten, TV meubels Maatkasten Verlinden Hever-Boortmeerbeek.
Goede investering: een maatkast is geen uitgave, maar een investering. Een maatkast geeft u de opbergruimte die u wilt op de plaats waar u wilt. Kijkt u uit naar een betrouwbare aannemer voor de constructie en de installatie van uw meubels op maat?
maatkast
Unieke maatkasten die perfect bij jouw interieur passen Cornelis Bedding.
Breng gerust fotos of een moodboard mee. Wij luisteren naar jouw wensen, geven advies en vertalen jouw dromen in een unieke maatkast die een meerwaarde betekent voor elke ruimte. Meer informatie en vrijblijvende offerte. Wil jij een unieke maatkast voor jouw interieur?
natuurlijktafelen.be
Kasten op maat online Stel zelf u maatkast samen.
Op de website kan je makkelijk je kast samenstellen, als er nog kleine zaken moeten aangepast worden, kan die je in het begeleidende bericht toevoegen zoals bij ons een uitsparing voor een technische ruimte. Zoek je een kwaliteitsvolle maatkast aan een zeer schappelijke prijs?
maatkast
Uw maatkast online ontwerpen en bestellen - MaatkastenShop.
Mijn kast op maat zelf ontwerpen. Uw maatkast online bestellen. Wanneer u de stappen om uw maatkast online samen te stellen doorlopen heeft, en uw maatkast helemaal is zoals u ze had voorgesteld, dan krijgt u van ons ook onmiddellijk de bijhorende prijs.
Maatkasten Grimbergen Charly Design.
press to zoom. Maatkast MDF 9016. MDF - DESIGN BY AABE - 9016 - HANDVATEN IN DE MASSA. press to zoom. Bij ons zijn maatkasten ook echt maatkasten en kunnen we deze aanpassen aan de wensen en eisen van architect en bouwheer.

Contacteer ons