Resultaten voor tenerife

tenerife
 
Tenerife: een veelzijdig eiland Selectair Reizen Staelens.
Wanneer je naar het noordwesten van Tenerife trekt, kom je opeens terecht in een prachtig regenwoud, vol eeuwenoude bomen en inheemse planten: Monte del Agua. Hier is het heerlijk fietsen tussen de bomen, waarbij je misschien wel echte Canarische duiven tegenkomt. Lees meer
vakantiehuis
Tenerife - Het Nieuwsblad.
Belgische renners vluchten weg uit Tenerife, Jan Bakelants blijft. Tenerife gaat volledig op slot: vanaf zaterdag gaan grenzen dicht, maar verwarring troef. Slaapdorpje wordt hotspot van Tenerife dankzij Vlaamse tapijtverkoper: Het Knokke van Tenerife? Belgen die vastzaten in 'coronahotel' op Tenerife hebben hun geld teruggekregen.
huren
Een actieve vakantie in Tenerife Best of Travel.
Ga naar Garachico, een prachtig gelegen en gezellig dorp met natuurlijke zwembaden, verken de bergachtige omgeving van Masca met de wagen en te voet, fiets naar de Teide vulkaan en probeer walvissen en dolfijnen te spotten vanuit Puerto Colon. Tenerife is heel gevarieerd en zal je weten te verrassen!
tenerife
Tenerife-Vliegvakantie met excursies Verhoeven.
Na het ontbijt genieten we van onze laatste vrije tijd in Playa de las Américas of omgeving. Transfer naar de luchthaven van Tenerife voor onze rechtstreekse vlucht naar Zaventem. Transfer naar onze centrale afstapplaats Antwerpen - Zoersel en verder naar de door u gekozen afstapplaats.
huren
Consulaat Santa Cruz de Tenerife Canarische Eilanden België in Spanje.
Consulaat Santa Cruz de Tenerife Canarische Eilanden. Het Consulaat van Santa Cruz de Tenerife is bevoegd voor alle Canarische Eilanden: Tenerife, La Gomera, La Palma, El Hierro, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote. Dit zijn de provinicies Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas.
te koop costa del sol
Vakantie Tenerife - Goedkoop te boeken bij FTI.
Je kunt deze berg beklimmen tijdens een actieve excursie. Maar Tenerife heeft nog meer mooie natuur te bieden. Kies voor een excursie naar keuze en ontdek op deze manier dat Tenerife meer te bieden heeft dan alleen zon, zee en strand!
tickets
Tenerife: een veelzijdig eiland Selectair.
Wanneer je naar het noordwesten van Tenerife trekt, kom je opeens terecht in een prachtig regenwoud, vol eeuwenoude bomen en inheemse planten: Monte del Agua. Hier is het heerlijk fietsen tussen de bomen, waarbij je misschien wel echte Canarische duiven tegenkomt.
tenerife
Beste deals op vluchten naar Tenerife TCI Air Europa.
Vlieg naar Tenerife met Air Europa en geniet van een betrouwbare en stressvrije vlucht aan boord van moderne vliegtuigen. Het Weer in Tenerife. Tenerife is op elk moment van het jaar een fantastische bestemming vanwege de milde winters en hete, zonnige zomers.
tenerife

Contacteer ons