Resultaten voor woordenboek

woordenboek
 
Biografisch Woordenboek van Nederland.
Het Biografisch Woordenboek van Nederland BWN is sinds jaar en dag het enige algemene en nationale biografisch woordenboek dat Nederland kent. In dit wetenschappelijk naslagwerk zijn korte levensbeschrijvingen opgenomen van personen die in het recente of verre verleden op enigerlei wijze van betekenis zijn geweest in Nederland of in zijn overzeese gebiedsdelen. Meer lezen
woordenboek
woordenboek - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Tekst selectie en externe woordenboek ondersteuning. La sélection de texte et le dictionnaire soutien externe. Zelfs professionals kunnen gebruik maken van het woordenboek. Même les professionnels de soins infirmiers peuvent utiliser le dictionnaire." Tact en discretie staan niet in je woordenboek.
nederlands
Zestiende editie Dikke van Dale telt duizenden nieuwe woorde. - De Standaard.
Johan Hendrik van Dale uit het Zeeuws-Vlaamse Sluis verbond 150 jaar geleden zijn naam aan het woordenboek. Hij had een eerder woordenboek herzien en enorm uitgebreid. De Dikke van Dale gold lange tijd als het dikste boek na de bijbel.
woordenboek
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Van Dale Reverso Freelang Glosbe Sensagent Interglot MijnWoordenboek Linguee. Nederlands Frans vertaling. Deepl Google Reverso Systran Bing. Frans Nederlands vertaling. Deepl Google Reverso Systran Bing. Trésor Robert Larousse Usito Visuel Académie Reverso Expressio Cordial Sensagent NotreFamille L'Internaute' Wiktionnaire frAcademic. Crisco Reverso Sémantique. Orthonet Reverso BonPatron Dépannage. Robert Reverso Le Figaro. Trésor de la langue française, het belangrijkste woordenboek van de Franse taal: 100000 woorden, definitie, etymologie.
vertalingen
Woordenboek - Wikipedia.
Een fragment uit een Nederlands- Pools woordenboek. Een woordenboek is een doorgaans alfabetisch gerangschikte verzameling woorden in een of meerdere talen die een naslagwerk vormen dat informatie geeft over de betekenis, de uitspraak, de spelling, de taalkundige eigenschappen, de afbreekpunten en de synoniemen van elk opgenomen woord.
deens
Online woordenboek - Betekenis.be.
Met een simpele zoekopdracht in het online woordenboek van Betekenis.be zoek je in honderden Nederlandstalige woordenlijsten naar verschillende betekenissen en definities. De database telt ondertussen duizenden betekenissen van zowel moeilijke woorden, voornamen, afkortingen en veel meer. Ook zelf een betekenis toevoegen kan op deze website!
nederlands
Japans-Nederlands woordenboek.
Japanse woorden kunt u opzoeken in kanji, hiragana of rōmaji transcriptie naar het alfabet. Indien u via de zoekfunctie niet de gewenste resultaten bereikt kunt u ook bladeren door het online woordenboek, net zoals bij een papieren woordenboek. Bladeren door het woordenboek.
woordenboek
De Valks Juridisch Woordenboek vijfde editie - Intersentia.
Het woordenboek is de vrucht van een samenwerking tussen alle titularissen van de juridische basisvakken aan de Leuvense Faculteit Rechtsgeleerdheid en vele van hun medewerkers, als 'erfdienstbaarheid' aan hun onderwijs, ten behoeve van hun studenten en alumni en alle andere geïnteresseerden.
backlinks checker

Contacteer ons